ARKIV

19.07.17
Nytt Nasjonalmuseum med Kuldeanlegg fra Buskerud Kulde AS

I disse dager bygges det Nytt nasjonalmuseum i Oslo. Museet skal stå klar til bruk i 2020 og det bli rett av Nord Europas største av sitt slag.
Buskerud Kulde AS skal levere 12 kuldeanlegg til dette signalbygget. De første anlegge er allerede på plass bygget LES MER I hard konkurranse ble Buskerud Kulde AS valgt som leverandør av disse viktige anlegg. Vi samarbeider med AF gruppen som er byggets hoved entreprenør. Anleggene er av en tradisjonell type som vi tidligere har levert til Rikshospitalet, Forskningsparken i Oslo, Folkemuseet og dagens bygg for Nasjonalmuseet. 2 av anleggene skal benyttes til nedfrysing av eldre kunst og antikviteter, dette er en miljøvennlig måte å eliminere skadedyr på,- alternativet er bruk av gift.
Det som er spesielt her er ta man tar i bruk den nyeste automatisering og at anleggene er optimalisert for å bruke mindre energi. Et annet moment er at minst 20 % av verdiskapningen skal utføres av våre lærlinger. En utfordring for alle aktører er at dette er en BILFRI byggeplass. Det er derfor en ressurs at man kan ta tog rett fra Hokksund til Nasjonalteatret stasjon

[ Tilbake ]